Heidi Van den Bergh

Hi, ik ben Heidi, ik woon met mijn 2 kinderen op de Antwerpse Linkeroever. Voor mij de perfecte mix tussen rust en groen rondom mij en de stad binnen handbereik.
Ik hou van reizen en nieuwe dingen ontdekken maar kan net zo goed genieten van een dagje helemaal niets doen of op mijn gemakje ronddwalen in de natuur.


Ik begin mijn dag steevast met koffie, gewoon zwart en liefst nogal sterk, maar wel in een vrolijk kopje.


Als creatieve denker en een optimist geloof ik dat alles mogelijk is.  Kan niet... bestaat niet, soms moet je gewoon even anders durven denken om een goede oplossing te vinden. 


Sinds 2018 bied ik administratieve ondersteuning, optimaliseer ik workflows en werk ik met ondernemers aan hun efficiëntie onder de naam OFFICE11. 

Heidi Van den Bergh

Maar eigenlijk doe ik dat al meer dan 25 jaar, want voor ik zelfstandige werd was ik heel wat jaren administratief medewerker, office manager en directieassistente.


Ik voelde mij het beste thuis in een klein bedrijf waar ik een afwisselend takenpakket had. Bij de opstart had ik de meeste taken snel onder de knie en ik leerde makkelijk nieuwe programma’s aan. Ik was dus snel ingewerkt en kon niet wachten om mijn eigen ding te gaan doen. 


Ik maakte er een sport van om alle administratieve processen binnen het bedrijf zo goed mogelijk te begrijpen waardoor ik snel verbetermogelijkheden zag.

Ik stelde de stappen in vraag en keek hoe ik het proces kon optimaliseren.


In een van mijn laatste jobs in loondienst ging ik van een 5 daagse werkweek naar 4 dagen en had ik nog steeds tijd om koffie te gaan drinken met de collega’s of een pakketje naar de post te brengen als ik daar zin in had... Ik bedoel maar... door te optimaliseren creëerde ik tijd.


Maar als ik dan echt structureel tijd over had en de uitdaging van het verbeteren weg was en ik echt tijd over had begon ik me te vervelen…

en hop...

ik ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. 

Zo ging het elke keer weer, tot het moment dat ik het patroon waar ik inzat doorzag en op zoek ging naar een oplossing voor mezelf.


Dat is het moment waarop ik besloot om Virtual assistant te worden en na een traject bij een businesscoach durfde ik eindelijk echt in mezelf geloven en zag ik mezelf als ondernemer.

 

Als ondernemer kan ik mezelf blijven uitdagen om het beter te doen en kan ik verschillende taken combineren. Ik heb heel wat ondernemers ondersteund in hun bedrijf door de administratie van hen over te nemen en dat doe ik voor een aantal van hen nog steeds. Echter, intussen weet ik wel dat mijn missie veel groter is dan dat. Want elke ondernemer verdient tijd en efficiëntie in zijn bedrijf maar niet elke ondernemer ziet hoe dat mogelijk is. 


Ik kijk dus met heel veel plezier met je mee naar wat je elke dag doet en hoe jij je werk efficiënter, lichter en makkelijker kan laten zijn.

Wil jij graag weten hoe jij efficiënter kan gaan werken. 

schrijf het op

Connecting the dots

Mijn missie en visie


Ik ben niet luid en ben hier niet om je te pushen naar iets waar je niet klaar voor bent. 
Ik zit ook niet elke dag in je mailbox met goede tips en info waar je niet om gevraagd hebt en die jou alleen maar in verwarring brengt.

Wat doe ik dan wel.

Ik neem graag de tijd om je beter te leren kennen. Ik luister naar je en kijk waar jij jezelf beter kan organiseren. Ik geef je persoonlijke tips en ‘connect the dots’ binnen jouw bedrijf en dan vooral in je administratie.
Ik help je verder als jij even niet weet wat de volgende logische stap is.

Door me te verdiepen in jouw wereld zie ik wat er rondom jou gebeurt, leg linken en ik vertel je wat ik zie. Ook als je het eigenlijk niet wil horen – maar wel moet weten.

Voel ik dat jij niet klaar bent om te zien wat ik zie, dan laat ik het rusten. Jij moet soms eerst je eigen fouten maken en je eigen weg zoeken terwijl ik je valkuil al zag en weet wat eraan komt. Ik zie waar jij naartoe gaat. En ik weet, het komt wel.
Want… Als jij er klaar voor bent om overzicht te vinden en shortcuts te implementeren dan kom je terug. We bekijken samen hoe jij rust en eenvoud in je planning en je administratie kan ervaren en stippelen samen een traject uit waarin jij de allerbeste ondersteuning krijgt.

Heb jij nood aan een eerlijk klankbord en een frisse blik op jouw planning en administratie? Stuur me gerust een berichtje, ik leer je graag kennen.